GYakran Ismételt Kérdések, hasznos információk

Az illóolaj a növényekből kinyert tiszta energia folyékony állapotban.

Azt, hogy a növény nedvén kívül semmi sincs belerakva.

Kétféleképpen kaphatod meg a rendelésed:
a. Személyesen átveszed 
b. Futárcéggel kiszállítjuk.

a. Személyes átvétel a Borháló Tata Borboltban: Ez az átvételi mód is ingyenes. Ekkor mi összekészítjük a rendelésed, ráírjuk a neved és a Borháló Tata nyitvatartási idejében át tudod venni. Küldünk e-mailt amint ott a csomag és mehetsz érte. Fizetni pedig szinte bárhogyan tudsz. Előre utalhatsz ha szeretnél, vagy átvételkor pedig készpénzben vagy akár bankkártyával (alkalmas telefonnal, órával, bármilyen kütyüvel)is tudsz fizetni.
Nyitvatartás: Kedd-Péntek 10:00-18:00 Szombat 9:00-14:00

b. Futárcég esetén mi a GLS futárcéget (GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.bízzuk meg a csomag kiszállításával. Ennek a díja a kosár oldalon fel van tüntetve. Azért van alap és feláras opció, mivel az utánvétnek van költsége és ezt hozzáadtuk az alap futárköltséghez. Szállítási időben nincs különbség. Ha sürgősen van szükséged olajra akkor hívd fel Klaudiát, mert lehet, hogy pont van kéznél ami neked kell. Természetesen, ha van készleten amit rendeltél akkor amint tudjuk már küldjük is neked, ebben az esetben 2-3 nap alatt nálad is lesz a csomag.

b.2 FoxPost automatába (FoxPost Zrt.) kéred a csomagot. Ekkor mi feladjuk és Te megkapod az általad kiválasztott automatában a csomagot. Itt is van alap és feláras opció, mert az utánvétnek költsége van. 

A futárköltségek a kosár oldalon látszanak, még mielőtt rendelést adnál le meg tudod nézni, hogy melyik opció mennyibe kerül.

Bruttó 20 000 Ft. rendelési végösszeg felett a futárköltség 0 Ft. •Kedvezmények levonása után és futárköltség nélkül kell hogy 20 000 Ft. felett legyen a rendelés végösszege. A rendszer automatikusan beállítja ha elérted.

A Mangó Szalon egybe olvadt a tatai Borháló borszaküzlettel. Így ha az illóolajok és az illóolajos termékek után érdeklődsz akkor nyitvatartási időben bármikor mehetsz és szagolhatsz, nézelődhetsz és kérdezhetsz.
A Borháló egyébként Magyarország vezető borszaküzlet hálózata a nagykiszerelésű borok piacán. Ez azt jelenti, hogy ugyanolyan minőségű bort kapsz 1,5; 2; 3; 5; 10 literes kiszerelésben, mint amit a “normál” palackban is megkapsz. Ez azért jó, mert kevesebb csomagolóanyagot használunk és ezt Te kedvezőbb ár formájában tapasztalod meg. Itt valóban működik a többet kevesebbért.

Találkozzunk Tatán a Borhálóban!
Keddtől péntekig 10:00-18:00
Szombaton: 9:00-14:00